×
Menu
Powrót |
Odyssey BMX Parts

Odyssey Zestaw hamulcowy G3 Gyro BMX

89,00 zł
99,00 zł OSZCZĘDŹ 10,00 zł
(57)
Hot
Zoom
Kolor: Czarny
Czarny
Biały
W magazynie
Proszę wybrać
Nie, dziękuję
Universal Zestaw do montażu hamulca BMX
Tak, poproszę
Produkty dodatkowe
Universal Zestaw do montażu hamulca BMX
Universal Zestaw do montażu hamulca BMX (Czarny) (1 sztuka)
Nie, dziękuję
109,00 zł
+ 59,00 zł
1 sztuka
Ilość
1 sztuka
2 sztuki
3 sztuki
4 sztuki
5 sztuk
6 sztuk
7 sztuk
8 sztuk
9 sztuk
10+
Ilość
1 sztuka
2 sztuki
3 sztuki
4 sztuki
5 sztuk
6 sztuk
7 sztuk
8 sztuk
9 sztuk
10+
  Zapisz na później
Z tej samej marki
Opis

Odyssey znowu spełnia pokładane w nim nadzieje: oto kompletny zestaw gyro do użytku z rowerami freestyle BMX. Znajdziesz w nim wszystko, czego potrzebujesz, by przekształcić oryginalnie zamontowane hamulce w model gyro, oprócz samych hamulców.

Czy istnieje lepszy dostawca tych części od firmy, która produkuje systemy gyro od 1986 r.? Jeden z pomysłów, który zapewnił im dużą popularność, to system dual detangler, który będzie pilnował ułożenia kabli bez względu na to, ile barspinów będziesz wykonywał.

Ważne: Jeśli posiadasz zintegrowaną główkę ramy (headtube), to będziesz również potrzebował gyro tabs.

Kompatybilne części

Znajdź produkty kompatybilne z Odyssey Zestaw hamulcowy G3 Gyro BMX:

Kompatybilne części
Specyfikacje
Kompatybilność z gyro:
Tak
Opinie   (57)
Polecam
Justyna Kołcz (Jasionka)
03/06/2020
Ocena: 5 z 5!
The rotor seems to be too small for my headset. I have an size steerer tube and headset, made by Stolen BMX Co, but the rotor just doesn't fit on at all. This stopped the whole break system form working. I don't think I can get any thing back either. Waste of time and money.
Rutian James (Abingdon)
09/05/2020
Ocena: 1 z 5!
Odpowiedź od SkatePro:  So sorry to hear about the issues your having with this item.
It's very strange for this to not fit as it all comes in the set. If you have not already, please email us at email@skatepro.com with some images showing the issues you are having so we can try to resolve this for you.

/Adam
Great company to deal with. Prices are competitive and delivery is quick. Excellent
Matthew Lincoln (Penzance)
10/02/2020
Ocena: 5 z 5!
My son was very disappointed when the gyro arrived because the kit does not include gyro tabs dispite the description stating "It comes complete with all cables and mounting hardware you will need to set it up". So we had to then order a set of giro tabs at £9.75 not such a good deal! The gyro works well now it's fitted but giving poor review due to the description and the complete lack of interest from the customer service when I contacted them regarding this matter.
Stephen Ward (Cirencester)
21/01/2020
Ocena: 1 z 5!
Odpowiedź od SkatePro:  Thank you very much for your feedback. We are very sorry that you didn't get the product and service you expected. We will contact you to make things right.

/Mikolaj
very good and fast delivery.
Charlie Spencer (Shaftesbury)
10/01/2020
Ocena: 5 z 5!
All good many thanks now installed.
Adrian Way (Banbury)
10/07/2019
Ocena: 5 z 5!
Pokaż wszystkie 57 oceny
SkatePro
Polityka prywatności Cookies Zasady i warunki